Brak produktów
dr Anna Romaniuk
Doktor nauk przyrodniczych, mikrobiolog, immunolog i psychodietetyk. Specjalizuje się w diagnostyce i terapii zaburzeń mikroflory jelitowej u dzieci ze spectrum autyzmu, chorobach autoimmunologicznych i alergicznych w tym w atopowym zapaleniu skóry. Stosuje holistyczne podejście do zaburzeń układu odpornościowego i procesów neurodegradacyjnych uwzględniając procesy metylacyjne i zaburzenia flory jelitowej.
dr Katarzyna Gryga
Doktor nauk ekonomicznych i zarządzania, dietetyk, promotor zdrowego i ekologicznego stylu życia. Współpracuje z międzynarodową firmą z branży wellness, która dba o profilaktykę zdrowia, jako specjalista na infolinii zdrowotnej. Propagator edukacji związanej z rolnictwem ekologicznym i jego produktami. Interesuje się tym, co jest związane ze zdrowym, zrównoważonym i odpowiedzialnym żywieniem.
dr Anna Romaniuk
Doktor nauk przyrodniczych, mikrobiolog, immunolog i psychodietetyk. Specjalizuje się w diagnostyce i terapii zaburzeń mikroflory jelitowej u dzieci ze spectrum autyzmu, chorobach autoimmunologicznych i alergicznych w tym w atopowym zapaleniu skóry. Stosuje holistyczne podejście do zaburzeń układu odpornościowego i procesów neurodegradacyjnych uwzględniając procesy metylacyjne i zaburzenia flory jelitowej.
dr Katarzyna Gryga
Doktor nauk ekonomicznych i zarządzania, dietetyk, promotor zdrowego i ekologicznego stylu życia. Współpracuje z międzynarodową firmą z branży wellness, która dba o profilaktykę zdrowia, jako specjalista na infolinii zdrowotnej. Propagator edukacji związanej z rolnictwem ekologicznym i jego produktami. Interesuje się tym, co jest związane ze zdrowym, zrównoważonym i odpowiedzialnym żywieniem.
dr Anna Romaniuk
Doktor nauk przyrodniczych, mikrobiolog, immunolog i psychodietetyk. Specjalizuje się w diagnostyce i terapii zaburzeń mikroflory jelitowej u dzieci ze spectrum autyzmu, chorobach autoimmunologicznych i alergicznych w tym w atopowym zapaleniu skóry. Stosuje holistyczne podejście do zaburzeń układu odpornościowego i procesów neurodegradacyjnych uwzględniając procesy metylacyjne i zaburzenia flory jelitowej.
dr Katarzyna Gryga
Doktor nauk ekonomicznych i zarządzania, dietetyk, promotor zdrowego i ekologicznego stylu życia. Współpracuje z międzynarodową firmą z branży wellness, która dba o profilaktykę zdrowia, jako specjalista na infolinii zdrowotnej. Propagator edukacji związanej z rolnictwem ekologicznym i jego produktami. Interesuje się tym, co jest związane ze zdrowym, zrównoważonym i odpowiedzialnym żywieniem.